20.5 C
Antwerpen
zondag, september 24, 2023

Laatste nieuws

Aanleg Warmtenet: P+R Schoonselhof niet toegankelijk

Sinds oktober vorig zijn de werkzaamheden voor de heraanleg van de Krijgsbaan aan de gang, met ondermeer de aanleg van het warmtenet. In het kader van die specifieke werken zal de P+R tegenover het Schoonselhof ongeveer 4 maanden afgesloten worden.

Bij de heraanleg van de Krijgsbaan horen ook de werken aan het warmtenet in opdracht van Fluvius. Dit warmtenet loopt niet alleen onder de Krijgsbaan, maar komt ook uit in de P+R tegenover het Schoonselhof. Het buizensysteem van het warmtenet wordt na een onderboring onder de Sint-Bernardsesteenweg geschoven. Op de parking wordt er een intredeput gemaakt en wordt het buizennetwerk voorbereid om onder de Sint-Bernardsesteenweg te schuiven.

Onder voorbehoud van weersomstandigheden of onverwachte ontwikkelingen starten deze specifieke werken op 3 maart en duren tot 8 juli.

Hinder

Om het materiaal te kunnen stockeren en de werken aan het warmtenet te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk de P+R af te sluiten. Vanaf 3 maart tot 8 juli kan er niet geparkeerd worden.

Werken Krijgsbaan Hoboken
afbeelding © district Hoboken

Latest Posts

Onze partners