20.5 C
Antwerpen
zondag, juli 14, 2024

Laatste nieuws

Cirque du Soleil keert in 2023 terug naar Antwerpen

CRYSTAL, het allereerste acrobatische spektakel op ijs van Cirque du Soleil, komt naar Antwerpen. Deze unieke voorstelling combineert de kunst van het circus met de schaatswereld om het publiek mee te nemen op een onvergetelijke, zwaartekracht-tartende reis. De Europese tournee van CRYSTAL brengt de show naar het Sportpaleis in Antwerpen van 17 tot 19 februari 2023. Tickets zijn nu te koop: www.cirquedusoleil.com/crystal

“België is altijd een van onze favoriete landen geweest om te bezoeken. Het recente succes van CORTEO in Antwerpen, bevestigt hoezeer het Belgische publiek van Cirque du Soleil houdt”, zegt Stéphane Lefebvre, President en CEO van Cirque du Soleil Entertainment Group. “Met CRYSTAL zal het publiek de sensatie kunnen ervaren van onze allereerste voorstelling op het ijs die onze kenmerkende zwaartekracht tartende acrobatiek combineert met de snelheid en elegantie van het schaatsen.”

CRYSTAL nodigt u uit om uit de werkelijkheid te stappen en mee te glijden in een wereld die kleurrijk tot leven komt met verbluffende visuele projecties en een originele soundtrack waarin populaire muziek naadloos overgaat in het kenmerkende geluid van Cirque du Soleil.

Kijk hoe schaatsers en acrobaten van wereldklasse hun nieuwe bevroren speeltuin met snelheid en vloeiendheid innemen terwijl ze de wetten van de zwaartekracht uitdagen met nooit eerder vertoonde acrobatiek. Volg Crystal, het hoofdpersonage, in een opwindend verhaal van zelfontdekking als ze in een wereld van haar eigen verbeelding duikt.

CRYSTAL is de 42ste creatie van Cirque du Soleil en verkent voor het eerst de artistieke mogelijkheden van ijs. Deze unieke productie verlegt de grenzen van de voorstelling door verbluffende schaats- en acrobatische prestaties te combineren die de verbeelding tarten. De internationale cast bestaat uit kunstschaatsers, extreme en freestyle schaatsers, acrobaten, muzikanten en een komisch personage. De cast telt maar liefst elf verschillende nationaliteiten, waaronder twee Belgen.

Latest Posts

Onze partners