20.8 C
Antwerpen
dinsdag, juli 23, 2024

Laatste nieuws

Einde samenwerking tussen Roger van Damme en Désiré de Lille

De samenwerking tussen Roger van Damme en Désiré de Lille is afgelopen. Dat laten de chef en het gekende wafelhuis weten in een persbericht. Hieronder het persbericht dat vandaag verspreid werd.

In 2018 kondigde Désiré de Lille een samenwerking aan met Roger van Damme als creatief brein achter het Antwerpse icoon Désiré de Lille. Ondertussen werd er, naast de creatie van het nieuwe merk Désirée, een vestiging geopend in Durbuy en Han-sur-Lesse. De toekomst van Désirée oogt veelbelovend en daar zijn beide partijen ontzettend trots op.
De voorbije jaren werd hard gewerkt aan de modernisering van Désiré de Lille waarbij trouw gebleven werd aan de authenticiteit en de geschiedenis van het merk. Nu het nieuwe merk Désirée op punt staat, hebben beide partijen in gezamenlijk overleg en in goede verstandhouding besloten om de samenwerking te beëindigen.
Roger van Damme wenst iedereen te bedanken voor het vertrouwen in het merk en de creaties. “De vele bezoeken, fijne feedback maar ook het medeleven na de watersnood in Durbuy waren hartverwarmend. Ik ben ontzettend trots op de realisatie van Désirée en wens het team veel succes met wat nog komt voor dit prachtige concept” aldus Roger van Damme.
Désirée wenst ook Roger van Damme te bedanken voor de goede samenwerking in niet evidente tijden. Ondanks de pandemie is Désirée erin geslaagd om het bestaande concept te verbeteren, uit te breiden op vlak van vestigingen, het assortiment te vergroten en de nieuwe brand Désirée in de markt te zetten. Wij wensen Roger alle succes toe in de toekomst.
einde persbericht
Bericht en foto : Roger van Damme en Désiré de Lille

Latest Posts

Onze partners