18.8 C
Antwerpen
zaterdag, april 13, 2024

Laatste nieuws

Internationaal publiek Tomorrowland bouwt feestje op Grote Markt

Op de vooravond van Tomorrowland, op donderdagen 14, 21 en 28 juli, verwelkomt stad Antwerpen ook dit jaar in samenwerking met de organisatie van Tomorrowland honderden People of Tomorrow tijdens ‘Belgian Journey’. Een internationaal publiek ontdekt dan de troeven die de stad te bieden heeft. Ze komen toe via Het Steen, kunnen genieten van frietjes met stoofvlees op Sint-Jansvliet, foto’s nemen op het Hendrik Conscienceplein en de Antwerpse skyline bewonderen vanop het reuzenrad The View. Op donderdagen 14 en 28 juli is er om de dag compleet te maken een feest op de Grote Markt inclusief DJ-set vanop het stadhuis. Dit feest is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Op donderdagen 14, 21 en 28 juli verkennen honderden internationale People of Tomorrow van over heel de wereld de Scheldestad. Op verschillende hotspots in de stad vinden er activiteiten plaats. De internationale gasten maken hun intrede via de historische toegangspoort tot de stad, Het Steen. Vervolgens kunnen ze de Antwerpse skyline bewonderen vanop reuzenrad The View en een gepersonaliseerde postkaart laten maken op het Hendrik Conscienceplein. Ze kunnen ook de vlag van hun land ophalen in de Handelsbeurs en op Sint-Jansvliet kunnen ze gaan genieten van frietjes met stoofvlees.

Antwerpenaren feesten mee op de Grote Markt

Op donderdagen 14 en 28 juli eindigt de daguitstap aan de Grote Markt, waar de festivalgangers van 15.00 uur tot 18.30 uur een voorsmaakje krijgen van wat hen de rest van het weekend te wachten staat: een bangelijke DJ-set, live vanop het Antwerpse stadhuis.

Dit feest is gratis en voor iedereen die wil toegankelijk. Dit geeft Antwerpenaren en bezoekers de kans om ook een voorproefje te krijgen van de magie die Tomorrowland met zich meebrengt.

Het feest duurt tot 18.30 uur, waarna de internationale bezoekers vertrekken naar DreamVille, de camping van Tomorrowland, waar ze samen met zo’n 38.000 festivalgangers verwacht worden voor ‘The Gathering’, het openingsfeest.

(bericht en foto : © stad Antwerpen)

Latest Posts

Onze partners