1.9 C
Antwerpen
woensdag, december 6, 2023

Laatste nieuws

Radja Nainggolan stapt in de luchtvaart

Profvoetballer Radja Nainggolan (34) en de Antwerpse entrepreneur Carl Legein van The Aviation Factory hebben samen RADLab opgericht. De nieuwe onderneming is een ‘one-stopshop’ voor de verhuur van onder andere privéjets, luxejachten en exclusieve villa’s. RADLab richt zich niet alleen op topsporters zoals profvoetballers. Ook internationale dj’s, promotoren en personen uit de entertainmentsector behoren tot de selecte doelgroep.

Nainggolan: “Deze mensen stellen hoge eisen op het vlak van de aangeboden producten en diensten. RADLab kent hun behoeften zeer goed en we zijn in staat om, met het grootste respect voor hun privacy, snel en efficiënt de beste oplossingen uit te werken.” Op termijn wil het nieuwe bedrijf ook een platform voor innoverende producten en diensten aanbieden.

De naam van het nieuwe bedrijf verwijst naar de voornaam van medeoprichter Nainggolan. Daarnaast betekent het woord ‘rad’ in jongerentaal ook ‘cool’, ‘fantastisch’. Het nieuwe bedrijf wil tevens een laboratorium zijn voor innoverende producten en diensten. Via RADLab platform zullen profvoetballers, internationale DJ’s en personen uit de entertainmentsector in contact worden gebracht met exclusieve ervaringen en samenwerkingsverbanden (zogenaamde collabs) met trendy merken. Elk collab-voorstel zal nauwgezet tegen het licht worden gehouden vooraleer het gelanceerd wordt.

Voor de verhuur van privévliegtuigen werkt RADLab nauw samen met The Aviation Factory. Wat de andere exclusieve producten en diensten betreft doet RADLab een beroep op leveranciers die beschikken over een uitstekende knowhow binnen hun domein of specialisatie.

“Het samenbrengen van de RADLab-leden biedt een aantal bijkomende voordelen, zoals bijvoorbeeld het samen delen van een vliegtuig na interlands en het stand-bye houden van vliegtuigen tijdens de transferperiode. Op die manier kunnen zowel clubs, managers als makelaars maximaal inspelen op de wijzigende marktomstandigheden”, legt Radja Nainggolan uit. “Hetzelfde geldt voor dj’s die tijdens een weekend in verschillende landen een aantal sets moeten spelen.”

“Respect voor het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen maken essentieel deel uit van het DNA van RADLab. Daarom organiseren we de activiteiten op klimaatneutrale wijze. Zo wordt onder andere de CO2-uitstoot gecompenseerd via erkende klimaatinitiatieven”, zegt medeaandeelhouder Carl Legein. “Daarnaast gaan we met RADLab ook sociale initiatieven ondersteunen, specifiek naar de jeugd en het bevorderen van teamsport toe.”

www.radlab.life

Radja Nainggolan is een Belgisch profvoetballer, die opgroeide op Antwerpen-Linkeroever. Een groot deel van zijn carrière speelde hij in de Italiaanse voetbalcompetitie, onder andere in de kleuren van AS Roma en Inter Milaan. Hij werd ook meermaals geselecteerd voor de Rode Duivels. Sinds 2021 is hij aan de slag bij Royal Antwerp FC. ​

Luchtvaartmakelaar The Aviation Factory werd opgericht in 2000 door Carl Legein. De voorbije twee decennia is het bedrijf uitgegroeid tot absolute marktleider in de Benelux. Het team bestaat uit 25 medewerkers die vanuit 10 landen werken. Samen organiseren zij jaarlijks meer dan 4.000 vluchten voor zowel productlanceringen, incentives en sportcharters, als voor vervoer op maat voor congresgangers, ministers, staatshoofden en andere VIP’s. The Aviation Factory heeft kantoren in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Tsjechië, Zweden, Saoedi-Arabië, Koeweit en de Verenigde Staten. In 2021 draaide het Antwerpse bedrijf een omzet van 30,7 miljoen euro. Dit jaar wordt een geconsolideerde omzet van ruim 50 miljoen euro verwacht.

Latest Posts

Onze partners